Nu börja den internationella kalendern ramla in. Jag har fått den Tyska serien bekräftad på mail idag. Serien kommer dessutom byta namn inför 2013, från German Superkart Series till European Superkart series.
Kolla in deras fina och mycket intressanta kalender på länken här. Kalander 2013

– Lite tråkigt att man bestämt sig för att inte köra 2013. Det hade helt klart varit intressant att komma till start och se hur stort startfält det blir. Jag tror det kan komma tillbaka till gamla goda tider med minst 40 startande på linjen. Det finns alltid någon att köra mot i det läget. Kostnaderna runt ett motorbyte är dock för stora för att lösa just nu.

Om svensk superkart är det tyvärr tyst som i graven. Finns lite rykten om att inte alla tävlingar ska gå ihop med SSK och på Kinnekulle Ring. Snart borde det komma klartecken även från det hållet. Kommer säkert att besöka race i sverige 2013, det med största säkerhet som just publik bara.

Under sommaren pratades det om EM race på Anderstorp. Efter att det stod i ett pressutskick från FIA har det varit knäpptyst och det står inte ens med på några prelimenära kalendrar. Inte har väl detta gått i stöpet? Hade varit skitbra för klassen att få köra ett EM här hemma i Sverige. Visa unga svenska förare som drömmer om att tävlar i stora internationella sammanhang att det är möjligt och ändå driva teamet själv med en kostnads bild som då blir bra.